Vastgoed- & interieurstyling

Vastgoedstyling
Hoe aantrekkelijker u uw woning in de verkoopmarkt weet neer te zetten, des te sneller kunt u uw woning verkopen. Uw woning moet zich dus onderscheiden van al die andere woningen die in de verkoop staan! Wij kunnen u helpen uw woning meer te laten opvallen en daarmee eerder te verkopen. Wij doen dat door uw woning te restylen.
Bij de verkoop zal blijken dat deze ‘investering’ zich ruimschoots heeft terugverdiend.
De eerste indruk is cruciaal. Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de geïnteresseerden in de woning afhaakt wanneer de eerste indruk niet goed is. Een groot aantal kandidaat-kopers blijkt dus niet in staat te zijn om door de persoonlijke stijl van de verkoper heen te kijken.
Wij kunnen ervoor zorgen dat uw woning een zodanige uitstraling krijgt, dat de positieve
punten van de woning worden benadrukt en de woning (nog) aantrekkelijker wordt om te kopen.

Een nieuwe uitstraling
Wij kunnen uw woning net die uitstraling geven, waardoor uw woning voor anderen of voor uzelf aantrekkelijker wordt. Om u van dienst te zijn zullen we eerst van u moeten horen wat uw wensen zijn. Daarvoor zal een intakegesprek moeten plaats hebben. Tijdens dat gesprek zal blijken of wij voor u een Interieurontwerp kunnen gaan maken. Dit Interieurontwerp zal veelal bestaan uit:
Moodboard
2D Plattegrond
3D Plattegrond
Kleuradvies
Meubelplan
Materialenplan
Lichtontwerp
Prijzen van uitvoering (aannemers)

Tuinontwerp
Uiteraard is de tuin voor, achter en/of rondom uw woning een bepalende factor voor de uitstraling van de woning. De ervaring leert dat een tuin niet zelden van doorslaggevende betekenis is bij het wel of niet aankopen van een woning. Ook hierbij kunnen wij u adviseren.